December 2, 2022

Kjo është ushtarja më e bukur e 2020-es

Modelja izraelit nëntëmbëdhjetë vjeçare Yael Shelbia është vlerësuar në vendin e parë në listën vjetore të TC Candler “100 Fytyrat më të Bukura të Vitit 2020”.

“Ndryshe nga shumica e renditjeve të tjera vjetore të bukurisë,” tha TC Candler, “Lista nuk është një konkurs popullariteti dhe padyshim që nuk është specifik për vendin.

Nuk ka të bëjë me trupin më forma superseksi apo të famshmin më të famshëm.