17 vjeçari me autizëm e mëson Kur’anin përmendësh dhe e di kuptimin në 6 gjuhë!

Ky i ri turk me autizëm ka memorizuar Kuranin dhe e di kuptimin e tij në 6 gjuhë. Ai është Ozan Mamish, një 17-vjeçar autik.

Gjyshja e tij zbuloi interesin e tij për Kuranin në moshën 5 vjeç, kur ajo ishte duke lexuar Kuran.
Ai tani është një recitues i Kuranit dhe mund të thotë kuptimin e tij në gjuhët turke, frënge, angleze, urdu, gjermane dhe ruse.