A të dobëson SE KSl? SHlKONl si përgjigjen VIP-at shqiptar

Mes personazheve të njohur “superkunji” i emisionit “Thumb” kërkoi këshilla për dobësimin.

Dëgjoni disa nga përgjigjet e personazheve të njohur, ndërsa u pyetën për dobësimin nga se ksi.

Eva Murati këshillon për konsumimin e ujit dhe palestrën, ndërsa për se.ksin thotë: Eh kjo mbetet për t’u parë.

Agnesa Vuthaj sugjeron agjërimin si mënyrën më të mirë për dobësim, ndërsa për se.ksin shprehet se nuk ka fakte që ndikon në dobësim.