Pamje nga momenti kur u qëllua një grua në Kongres

Protestuesit mësynë në dhomën e Senatit të Mërkurën pasdite ndërsa senatorët nxituan të dalin nga dhoma nga Policia.

Ata u panë duke goditur dyert dhe duke bërtitur jashtë ndërsa oficerët e policisë nxituan të nxjerrin ligjvënësit nga dhoma dhe për t’u siguruar.

Kongresi u mblodh sot për të konfirmuar fitoren e presidentit të zgjedhur, Joe Biden.

Procesi, që zakonisht është rutinor dhe ceremonial, duket se do të shkojë ngadalë, pasi disa republikanë të presidentit aktual, Trump, kanë vendosur ta sfidojnë konfirmimin, duke u thirrur në pretendime të pabaza për mashtrime në zgjedhje.