December 9, 2022

Situata në Amerikë/ Biden në konferencë: Trump dil tani live dhe jepi fund këtij kaosi

Joe Biden në një konferncë urgjente për shtyp bëri thirrje që qytetarët të ndalojnë protestat e tyre, por apelin kryesor e pati me presidentin në detyrë Donald Trump.

“Ky është një kaos i cili duhet të përfundojë tani. Donald Trump dil tani live në televizionin kombëtar dhe jepi fund këtij kaosi. Jam i shokuar që kombi ynë që ka qenë fanar ndriçues për demokracinë ka përfunduar kështu”, tha ai.