Arrestohet njëri dhunues nga incidenti në JSP, pas të dytit po gjurmohet

Policia natën vonë e ka arrestuar njërin prej dy dhunuese, ndërsa pas të dytit po gjurmohet. Ata kanë bërë incident në një autobus të JSP-së duke kërcënuar udhëtarët.

“Dje rreth orës 20 është arrestuar njëri prej dhunuesve, ndërsa pas të dytit jemi në proces të identifikimit, kur të kemi më shumë informacione do t`i japim për opinionin”, deklaroi për zoom.mk zëdhënësi i MPB-së, Toni Angelovski.

Dy personat kanë nxitur incident në një autobus të JSP-së pasi që janë paralajmëruar për t`i respektuar protokollet shëndetësore dhe të vendosin maska.