Pas pesë orëve betejë, gjirafa arrin të shpëtojë nga 6 luanët që e sulmuan VIDEO

Një gjirafë ka arritur të fitojë betejën me 6 luanë pas një këmbëngulje të madhe për të shpëtuar nga caku.

Në fillim njëri prej luanëve ka arritur që t’i hipë në qafë e ta kafshojë, ndërsa dy nga të tjerët qëndronin duke e kafshuar tek këmbët.

Kafsha më e gjatë në botë ka arritur të vazhdoje duke ecur kryelartë dhe e vendosur që do të arrinte të shpëtonte.

Por që luanët vazhdonin të ndiqnin, por ajo ia doli që të fitonte betejën pas 5 orësh, kjo video është realizuar në Klaserie në Afrikën e Jugut.