A po zvarriten punimet në rrugën Grupçin-Zhelinë? Kritika nga të rinjtë e koalicionit ASH-AAA

Forumet rinore të ASH-së dhe Alternativës kanë reaguar ndaj kryetarit të Komunës se Zhelinës, Blerim Sejdiu, duke e akuzuar atë për zvarritje të punimeve në rikonstruimin e rrugës Grupçin-Zhelinë.

Ata thonë se pse kjo rrugë nuk është në kompetencë të komunës, por ai u kishte premtuar qytetarëve se në janar të këtij viti rruga do të jetë gati.

“Rikonstruimi i rrugës Karpallak-Zhelinë ka filluar nga shtator të vitit të kaluar dhe po bëhen shtatë muaj, gjendja e rrugës Grupçin-Zhelinë është në gjendje të mjerueshme dhe për shkak të kësaj banorët përdorin autostradën duke qenë të detyruar të paguajnë pagesë rrugore. Përkundër prononcimeve të shumta të komunës së Zhelinës se nuk kanë mundur të punojnë për shkak të kushteve klimatike, këtu nuk ka ndryshuar asgjë edhe pas premtimeve se rruga do të përfundojë në janar të këtij viti, prandaj forumet rinore të ASH dhe Alternativa mendojnë se ka filluar të vijë era korrupsion”, tha Fatime Sherifi nga forumi rinor i ASH-së.