Alil Demiri dhe Afrim e Agim Ismailoviç dënohet me burg të përjetshëm

Është shpallur aktvendimi për rastin “Monstra” në Gjykatën Penale.

Të akuzuarit Alil Demiri, Afrim Ismailoviç dhe Agim Ismailoviç janë dënuar me burg të përjetshëm, për veprën “terrorizëm”, transmeton TV21. Haki Aziri është dënuar për dy vepra penale si ndihmës në kryerjen e veprës me 9 vjet burg. Këtu llogaritet dhe koha e kaluar në burg deri më tani.Fejzi Aziri dënohet për dy vepra penale dhe dënohet me 15 vjet burg.

Ndërkaq Sami Luta ashtu edhe siç pritej, është liruar nga dënimi.