December 6, 2022

Dorëzohet Sasho Mijallkov

Para pak çastesh Sasho Mijallkov është paraqitur para prokurorisë. Ai theksoi se ka qenë me temperaturë mbi 40 grad dhe se ka simptoma të Covid-19.

“Unë nuk kam qëllim për të ikur, kam ardhur që ta mar vendimin për burg shtëpiak”, tha mes tjerash ish shefi i DSK-së Sasho Mijallkov.