Fejzi Haziri: Kam dëshmi kush ka porositur Mo nstrën

Pasi është dënuar me 15 vite bu rg, ka marë fjalën edhe Fejzi Haziri. Ai ka bë apel publik te prokurori Lubomir Joivevski, si dhe deri te udhëheqësja e Prokurorisë kundër kr imit të organizuar, që ta vizitojnë në bu rg në Shutkë.

Haziri tha se posedon dëshmi se kush janë porositësit dhe organizatorët e vërtetë të vr asjes, shkruan gazeta Lajm.

“Nëse në afat prej 10 ditëve nuk më vizitojnë që tua dorëzoj këto dëshmi, atëherë dëshmitë do tua dorëzoj mediumeve dhe ambasadave të huaja, me qëllim që të zbulohen porositësit dhe organizatorët e vr asjes”,theksoi Haziri, në fjalën e marë pasi u shqiptuar aktvendimi nga Gjykatësi, me të cilin Halil Demiri, Agim Ismailoviq dhe Afrim Ismailoviq u dënuan me bu rg të përjetshëm, Fejzi Aziri me 15 vite, kurse Haki Aziri me 9 vite.