Fetai: Të akuzuarit e morën dënimin e merituar, të arrestohen menjëherë

Pas shpalljes së dënimit me burg të përjetshëm të Halil Demirit, Agim dhe Afrim Ismailoviqit, për rastin “Monstra”, fjalën e ka marrë prokurorja Fatime Fetai.
Siç raportohet, Fetai ka thënë se të akuzuarit morën dënimin e merituar dhe ka kërkuar që menjëherë të arrestohen,për shkak të rrezikut për të ikur.