Kush po e kërcënon Fatime Fetain? Policia ruan banesën e saj

Pas shqiptimit të dënimit me burg të përjetshëm për tre të akuzuarit te rasti “Monstra”, sot pasdite vërehet prezencë e shtuar e policisë te banesa e prokurores Fatime Fetai.

Policët që sillen rreth ndërtesës ku jeton prokurorja Fetai, vërehen edhe ulur në karriget përreth banesës, kurse në trup mbajnë antiplumb

Banorët që jetojnë në këtë ndërtesë thonë se nuk ka nevojë për kësi lloj teatri.

Dhe shprehen të bindur se nuk ka ndonjë rrezik real për sigurinë e prokurores.