Sulejman Rexhepi: Në vitin 2001 kam qenë zëdhënës i UÇK

Ish kreu Sulejman Rexhepi ka folur per ngjarjet e fundit ne BFI si dhe ka shpalosur shume gjera tjera.

Ai mes tjerash tregon se ai ne vitin 2001 ka qenë zëdhënës i UÇK-së, dhe tregon si i ka raportet me Rijasetin, Zaevin dhe Ahmetin.

Rexhepi për lajmpress ka folur gjerë e gjatë, si për çështje aktuale, poashtu edhe për çështje gjatë kohës sa ka qenë pa konkurencë numër një në BFI.

Duke komentuar regjistrimin e Bashkësisë Islame Selefiste, Rexhepi thotë se ajo nuk është e vetme, por se janë regjistruar edhe pesë bashkësi tjera islame, si dhe 12 grupime fetare.

Deri sa gjykata regjistron Bashkësi Islame, Rexhepi thotë se po përdor kute të dyfishta, pasi refuzon të regjistrojë Kisha tjera ortodokse edhe pse ka pasur kërkesa të tilla.