Shkup, filloi protesta për “Monstrën”, “Almirin” dhe “rastet e montuara” (LIVE)

Sot në Shkup mbahet marsh protestues kundër vendimeve të proceseve gjyqësore për të cilat në opinion ekzistojnë dyshime se janë të montuara. Protesta është me iniciativë të familjarëve, ashtu siç edhe njoftuan familjarët e rasteve “Monstra” dhe “Almir Aliut“, njofton Portalb.mk.

Foto nga Faton Curri / Portalb.mk