Ar*restohen dy të dyshuar për pla*gosjen e djalit të Sulejman Rexhepit?

Burime të mirëinformuara bëjnë të ditur se forcat e Ministrisë së Punëve të Brendshme kanë ndaluar një makina nga e cila dyshohet se është sul*muar djali i Sulejman Rexhepit. Nga ana tjetër nuk konfirmohet nëse vetura në fjalë është vetura e cila ka kryer sul*min dhe e njëjta do të konfirmohet në ditët në vijim. Nuk bëhet i ditur identiteti dhe informacione të tjera lidhur me sulmuesit. Nga MPB pritet që informacione të hollësishme të jepen brenda ditës së neserme.