Ak*sident në magjistralen Ferizaj – Kaçanik, ka të lën*duar

Pesë person kanë mbetur të lën*duar si pasojë e një ak”sidenti që ka ndodhur në magjistralen Ferizaj-Kaçanik. Rastin për Front Online e ka konfirmuar Bajram Krasniqi, zëdhënës i Policisë së Kosovës. Ai tha se në aks*ident janë përfshirë dy automjete.
“Në ora 18:08, policia është njoftuar për një ak sident trafiku në magjistralen Ferizaj-Kaçanik (Fshati i Vjetër). Në ak*sident janë përfshirë dy automjete dhe si pasojë e ak*sidentit pesë persona kanë pësuar lën*dime. Njësia policore e trafikut e Drejtorisë Rajonale të Ferizajit është marrë me rastin”.
Burimi: https://frontonline.net/