Policia dje sanksionoi 154 drejtues automjetesh në Shkup

Ministria e Brendshme dje (01.03.) vazhdoi me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut. Vetëm në territorin e qytetit të Shkupit, u vendosën gjithsej 154 masa, përfshirë 28 për mosrespektim të shpejtësisë, nëntë sanksione për ngasje pa patentë shoferi, pesë për automjete me defekt teknik dhe të paregjistruar.
U vendosën 17 sanksione për përdorimin e një telefoni celular, gjashtë për ngasjen nën ndikimin e alkoolit, katër për kalimin në semafor të kuq, gjashtë për mos përdorimin e rripit të sigurimit dhe 51 masa për automjetet e parkuara në mënyrë të paligjshme.
Ministria e Punëve të Brendshme njofton se kontrollet e intensifikuara të trafikut do të vazhdojnë në ditët në vijim. “Ne apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion”, njoftojnë nga MPB-ja.

A.B.