Regjistrohen 726 raste të reja me koronavirus dhe 7 të vde*kur

Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit, janë kryer 3,144 teste dhe janë regjistruar 726 raste të reja me Kovid-19 në:
U regjistruan 368 pacientë të shëruar. Janë raportuar gjithsej 7 vde*kje, 2 nga Shkupi (77, 74 vjet), 2 nga Kërçova (71, 51), 1 pacient nga Manastiri (72), 1 nga Negotina (67) dhe 1 nga Kavadari (64).
Gjashtë pacientë vdi*qën në spital, një pacient në shtëpi.

A.B.