Vid*het në mes të ditës e moshuara në Kërçovë

72 vjeçarja R.S. nga Kërçova, dje, rreth orës 16:00 u sul*mua fizikisht nga dy persona të panjohur në shtëpinë e saj.

“Gjatë këtij sul*mi, gruas iu morën vathët prej ari dhe gjerdanët. Sektori i policisë në Kërçovë po ndërmerr masa për zbardhjen e rastit”, informon Stefan Dimoski nga SPB-ja e Ohërit.

Vjed*hjet në këtë qytet kohët e fundit janë bërë një dukuri e rregullt.

Burimi: MIA

A.B.