Aurela Gaçe në zi, humb njeriun që bëri aq shumë për të

Këngëtarja Aurela Gaçe ka ndarë dh imbjen për humbjen e artistit të njohur Agim Krajka. “Sa shume la mbas …thesare ,vepra që i rezistuan çdo sistemi. Këngët që këndoi rinia atehere e tani ,mbajnë firmën e tij”, shkruan Aurela. Postimi i Aurela Gaçes: Sa shume la mbas …thesare ,vepra që i rezistuan çdo sistemi.

Këngët që këndoi rinia atehere e tani ,mbajnë, firmën e tij : “Lemza”, “Djaloshi dhe shiu”, “Kënga e gjyshes”, “Nuk e harroj ” e shume shume kenge te muzikes se lehte Shqiptare.
Kryeveprat e kinematografisë shqiptare ,si: “Çifti i lumtur”, “Zonja nga qyteti”, “Një shoqe nga fshati”, u shoqëruan nga kolonat zanore te shkruara nga “Nderi i Kombit” Agim Krajka . U prehsh në paqe profesor.