Zaev: Jam krenar që e mora besimin

Kryeministri Zoran Zaev ka komentuar votëbesimin që u bë dje në Kuvend.

Thotë se është krenar për këtë, dhe falënderoi deputetë që i dhanë besimin. “Jam krenar që mora besimin. Unë jam i lumtur dhe jam falënderues për përkrahjen e shumicës, sepse kjo tregon se ne mund të vazhdojmë para”, tha Zaev transmeton TV21.