686 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (04/05.03.2021) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 686 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi bëjnë thirrje për zbatimin dhe respektimin e masave dhe protokolleve të miratuara nga ana e Qeverisë e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.