Kate Byrns – Bujar Osmanit: Të falënderoj për diskutimin e madh, partneriteti ynë po rritet

Ambasadorja Kate Byrnes nëpërmjet twitter-it ka falënderuar kryediplomatin Bujar Osmani për mirëpritjen e tij dhe bisedën e zhvilluar. Sipas Ambasadores amerikane, miqësia e Amerikës dhe RMV-së po rritet dhe ka perspektivë./ora24.tv