Ky është 25-vjeçari që i mori jetën babait

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Roskovec të Fierit, ku një 25-vjeçar i mori je tën babait të tij.

E ditur bëhet se i riu quhet Erdis Rapi. Ky i fundit go di ti me shkop babain e tij, 52-vjeçarin Dhori Rapi, i cili fat keqë sisht nd ër roi je të në vend.

Sipas informacioneve për mediat, të dy babai dhe djali kanë vuajtur nga probleme mendore. Raportohet se i riu është kapur dhe se ndodhet në rajon./Express