Në një qytet të Maqedonisë hyjnë nën rrënjët e arrës për mos ti kap virusi korona

Një 70-vjeçar nga zona e Delçevos vendosi një sinjalistikë në rrugën mes Delçevës dhe Shtipit për t’a bërë më të lehtë për njerëzit që të marrin shërimin për virusin korona që po bllokon të gjithë botën.

Ai thotë se këtë e kishte ëndërruar që shërimi të ishte që një burrë të zvarritet nën rrënjë pemës arrës.

Dhe, ai vendosi ta kthente ëndrrën në realitet, kështu që ai hapi një hendek midis rrënjëve të dy pemëve të reja arre pranë lumit Bregalnica.

Burri nga Dellçeva thotë se edhe mjekët erdhën për të provuar ilaçet e tij.

Në vijim ju tregojmë videon e çuditshme të këtij plaku