722 të infektuar nga Covid-19 në Maqedoni

24 orët e fundit janë kryer 3701 teste të dyshuara për COVID-19 dhe prej tyre 723 kanë rezultuar pozitivë. Gjithashtu në 24 orët e fundit 9 pacientë e kanë humbur betejën me virusin, ndërsa janë shëruar 186 persona.