Dy gra u ank uan në po lici se u mash truan nga fall xhoret

Dy gra nga Shtipi dhe Koçani raportuan në polici se ishin mashtruar nga fallxhorë.

Sipas informacionit nga SIA Stip, vik tima e parë 50-vjeçare u mashtrua nga dy persona që hynë në oborrin e shtëpisë së saj. Ata pretenduan se dinin të shihnin të ardhmen e saj. Për atë qëllim, ata morën bizhuteri prej ari nga nusja. Kjo mash trim ndodhi dy ditë më parë, më 3 Mars.

Rasti i dytë u raportua të ketë ndodhur dje në Kocani.

Shënjestra e fall xhorit të pretenduar ishte një grua 66-vjeçare, e cila raportoi se një grua erdhi në shtëpinë e saj dhe pretendoi se dinte të thyej mag jitë.

Ky shërbim okul gjithashtu kërkonte bizhuteri prej ari, të cilat fall xhori i pretenduar i merrte vik timës.