December 10, 2022

Figura të rëndësishme i bashkohen fushatës “Hapi udhë vajzave”

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Grave, Ministrja e Arsimit në Shqipëri, Evis Kushi i është bashkuar një videoje me mesazhe sensibilizuese që ka në fokus promovimin e brezit të ri të vajzave. Në videon e publikuar shihen emra të njohur dhe personazhe të politikës por edhe të artit e kulturës dhe jo vetëm, duke nisur nga bashkëshortja e kryeministrit Edi Rama, Linda Rama, deputetja Rudina Hajdari, kandidatja për deputete, inxhinierja Luljeta Bozo, apo dhe aktoret e njohura Marjana Kondi dhe Ema Andrea.

Ndiqeni videon motivuese në lidhjen më poshtë:

https://www.facebook.com/103464624802314/videos/910356663046459