Menduh Thaçi uron 8 marsin

Edhe në kohët më të vështira gratë kanë qenë fuqishëm në shërbim të plotë të mbrojtjes së vlerave njerëzore. Dita Ndërkombëtare e Gruas është një datë e shënuar që simbolizon përkushtimin e grave për të drejta të barabarta.

Nga ta lind jeta. Janë shtylla e shoqërisë, dhe guximi i tyre për jetën ekziston në harmoni perfekte me natyrën e kjo e bën botën një vend më të mirë.

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, në emër të Partisë Demokratike Shqiptare, përcjell urimet dhe falenderimet më të përzemërta duke riafirmuar përkushtimin ndaj drejtësisë dhe barazisë gjinore.

Me respekt,
Menduh Thaçi