Një TikToker me një metodë shumë efikase pastrimi

Një TikToker po grumbullon miliona shikime me një video që tregon se si ajo pastron tubin e ujit të lavamanit me sodë buke dhe uthull.

Video e postuar nga përdoruesi @sorryimannie tregon një TikToker duke derdhur një paketim sodë buke në lavamanin e saj. Pastaj ajo hedh uthull në lavaman, duke krijuar një reaksion kimik.

Videoja kishte gati 2 milion shikime dhe 130,000 pëlqime në kohën e shkrimit, dhe videot e tjera që nënvizojnë të njëjtën krisje kanë grumbulluar shikime në TikTok.

Dhe duket se shumë përdorues të TikTok gjithashtu kanë provuar këtë metodë për veten e tyre.

Bailey Carson, shefe e pastrimit për Handy, një kompani për shërbime shtëpiake pastrimi, tha për Insajder se kjo metodë funksionon.

Ajo tha se bllokimet më të zakonshme të tubimit të lavamanit në një familje shkaktohen nga vaji dhe grumbullimi i yndyrës nga gatimi, të cilat shpërbëhen nga ky reaksion mes këtyre dy përbërësve.

“Vetëm, uthulla dhe soda e bukës nuk janë aq të forta sa të lëvizin dhe të shpërdajnë mbetjet që kanë bllokuar lavamanin, kështu që për ta bërë këtë metodë sa më efektive, hidhni ujë valë para dhe pas kombinimit të uthullës dhe sodës së bukës”, tha ajo.

A.B.