Prej sonte karantinë?

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot do të vendos për masat e reja anti-covi19. Sikurse bën të ditur NMK-Post duke u nisur nga rritja e vazhdueshme e numrit të infektuarve pritet marja e masave më rigoroze. Një nga këto masa që po diskutohet është edhe mbyllja në karantinë për orët e mbrëmjes si dhe kufizimi i orarit të punës së lokaleve gastronomike. NMK-Post mëson se Komisioni për sëmundje infektive sot do të jap disa propozime Qeverisë, ndërsa qeveria pritet që ti ashpërsoj masat.
Rikujtojmë se javën e shkuar numri i të infektuar u rrit dukshëm, ndërsa Kovid qendrat janë të mbushura me pacientë./NMK-Post