Mbyllet një lokal në Tetovë, arre*stohet pronari

Më 08.03.2021 në ora 21.50, policia në Tetovë në bashkëpunim me inspektorët nga Inspektorati Shtetëror i Tregut zhvilluan një kontroll në një objekt gastronomik në magjistralen Tetovë-Shkup, gjatë të cilit u konstatua se oraret e punës nuk ishin respektuar. 13 mysafirë u gjetën në objekt.

Ndërtesa u mbyll nga Inspektorati Shtetëror i Tregut, dhe menaxheri i lokalit VT (30) nga Tetova u privua nga liria dhe u dërgua në një stacion policie. Pasi çështja është dokumentuar plotësisht, akuzat do të ngrihen sipas nenit 206 të Kodit Penal – “mosveprimi në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë një epidemie”.

A.B.