Tre deputetë të shumicës janë pozitiv me koronavirus, shtyhet përsëri votimi

Kuvendi nuk arriti të votojë rendin e ditës për seancën e 34-të, për shkak të mungesës së kuorumit. Tre deputetë nga shumica parlamentare janë pozitivë me koronavirus dhe për shkak të kësaj ata nuk mund të merrnin pjesë në punën e Parlamentit, informoi Presidenti i Asamblesë Talat Xhaferi. 59 deputetë ishin të pranishëm në sallë.

– Të enjten javën e kaluar, kemi përcaktuar se sot do të jetë një ditë për votimin e pikave që u diskutuan. Fatkeqësisht, duhet të deklaroj se 59 deputetë janë të pranishëm nga shumica. Tre deputetëve u ndalua të merrnin pjesë në seancë. Dy prej tyre morën një vendim për izolim, sepse ata janë pozitivë me Covid-19, dhe deputeti i tretë, i cili ka simptoma, pret rezultate”, tha kryetari i parlamentit Talat Xhaferi.

Ai tha se votimi do të zhvillohet në periudhën e ardhshme, për të cilën deputetët do të informohen në kohë.

Burimi: Tv Sitel

A.B.