​Derisa të shfaqet dikush që do të bëjë këto 5 gjëra për ju, më mirë të qëndroni vetëm

Mos kontaktoni derisa të gjeni dikë që do të bëjë gjithçka për t’ju bërë të lumtur.

I denjë është ai që do të bëjë këto pesë gjëra për ju dhe të cilave duhet t’i kushtoni vëmendje kur zgjidhni partnerin tuaj:

Ai dëshiron t’ju prezantojë me të gjithë

Përkundrazi, mos kontaktoni derisa të gjeni dikë që t’ju mbajë për dore dhe t’ju puthë në publik dhe t’ju prezantojë me prindërit tuaj para se të mendojë të ketë intimitet me ju. Ai që vërtet të vlerëson dhe të respekton do të flasë për ty si “gjëja më e mirë që i ka ndodhur ndonjëherë”.

Ai nuk dëshiron të të ndryshojë

Jini vetëm derisa të shfaqet dikush që nuk do të përpiqet t’ju ndryshojë, i cili do t’ju pëlqejë si me flokë të gjatë dhe të shkurtër, përgjigjen e të cilit në korrespodencë nuk do të duhet të prisni dy orë dhe një që do të jetë gjithmonë i sinqertë.

Ofron siguri

Një person me të cilin nuk do të ndiheni të pasigurt dhe që do t’ju mbrojë është i denjë për vëmendjen tuaj. Është e rëndësishme të ndiheni të sigurt me dikë, pasi që kjo do të thotë se nuk ka “lojëra psikologjike” që nuk do t’ju bëjnë të sigurt në qëllimet e atij personi.

Ndjenja e “fluturave” kudo përveç stomakut

Bëhuni me atë person i cili do t’ju “rrëzojë nga këmbët”, por në kuptimin e vërtetë. Të biesh në dashuri mund të jetë vetëm kalimtare, por bëhu me atë që do të shkaktojë një “ndjesi fluture” kudo përveç në barkun tënd. Gjithashtu, është e rëndësishme që ju të ndiheni më të bukur me të edhe në edicionin tuaj më të keq.

Ju jeni e para në listën e përparësive

Jini vetëm derisa të takoni dikë pa të cilin nuk do të jeni në gjendje të imagjinoni jetën tuaj dhe të kaloni kohën tuaj me ata që nuk e meritojnë. Dikush që është me të vërtetë i denjë për vëmendjen tuaj do të bëjë gjithçka që të jetë një përparësi dhe i pari në “orarin” e tij.

A.B.