Gjendet trupi i pa je*të i të zhd*ukurit Arben Asllani

Familjar dhe miq të Arben Arsllanit kanë publikuar në rrjetet sociale se mbrëmë është gjetur trupi i pa jetë i tij në ujrat e lumit Lepenc. Trupi i pa jetë deri në informatat e tanishme është gjetur nga një banorë i zonës i cili e ka njoftuar edhe pol icinë.
Kujtojmë se babi i Arben Asllanit, Beqir Asllani nuk u ndal së kërkuari ndihmë nga institucione për djalin e zhd ukur tani më gati dy vite por ato dështuan në kërkimin e tij duke mos ofruar asnjë informacion të vetëm.