Hoxha: ASh dhe VMRO janë joserioze

Sekretari gjeneral i Lëvizjes Besa Arjanit Hoxha në emisionin Click plus deklaroi se bllokimi i Kuvendit është hap joserioz. Ai shtoi se opozita duhet të korigjoj pushtetin dhe të japë ide se si të korigjohen gabimet e pushtetit.

“Për fat të keq luhatjet dhe takimet mes partive opozitare gjegjësisht mes VMRO-DPMNE-së dhe Ash-së që njëherë bashkëpunojnë për çështje të caktuara ndërsa pastaj bllokojnë në Kuvend njëra tjetrën lenë një lloj shije joseriozitet dhe shije e keqe”, tha Hoxha.