Bastisje në Gazibabë, gjendet dr*ogë

Sot (11.03.2021) zyrtarë policorë nga Departamenti i Policisë Kriminale – Sektori për Trafikim të Paligjshëm të Dro*gave në koordinim me SPB Shkup arre*stuan N.S. (42) nga Shkupi, një i bur*gosur nga bur*gu i Idrizovës, i cili ishte lënë i lirë me leje. Me një urdhër gjykate u kryen bastisje në një shtëpi dhe disa lokacione në komunën e Gazi Babës, gjatë së cilës u gjetën 1806 tableta eks*tazi, dro*gë sintetike amfe*taminë dhe rreth gjysmë kilogram mari*huanë, të paketuara në disa pako.

Gjatë ditës së nesërme, SPB Shkup do të paraqesë padi penale në zyrën e prokurorit kompetent për vepër penale nga neni 215 i Kodit Penal, dhe personi do të dërgohet në bur*gun e Idrizovës për të vuajtur dënimin e tij me bu*rg.

A.B.