Numri i infektimeve me koronavirus vazhdon të jetë i lartë

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetit Publik informon se në 24 orët e fundit, u kryen 3,654 teste dhe u regjistruan 868 raste të reja të kovid-19.

397 pacientë janë shëruar. Një total prej 15 vdekjesh janë raportuar.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë është 111,077, numri i pacientëve të shëruar është 96,925, numri i vdekjeve është 3,280 dhe numri i rasteve aktive është 10,872.

A.B.