Arrestohet dileri i drogës në Kërçovë

Më 12.03.2021 rreth orës 5 pasdite, pasi kishin marrë informacione operative paraprakisht, oficerët e policisë në Kërçovë ndaluan B.S. (42) nga Kërçova, tek i cili u gjet heroinë. B.S. u morr në stacionin e policisë në Kërçovë dhe kundër tij do të ngrihet kallëzim penal në zyrën e prokurorit kompetent.

A.B.