Biden: Të gjithë të rriturit në SHBA do të vaksinohen deri më 1 maj, më 4 korrik do të festojmë pavarësinë nga Kovid

Joe Biden shpreson që Amerika do të jetë në gjendje të deklarojë pavarësinë nga koronavirusi më 4 korrik nëse njerëzit vaksinohen.

Në fjalimin e tij, Biden tha se të gjithë të rriturit mund të vaksinohen deri më 1 maj, sepse sipas rregullave aktuale, njerëzve u jepet përparësi sipas moshës dhe shëndetit. Ai kështu u deklarua në përvjetorin e parë të shpalljes së pandemisë Covid-19, e cila deri më tani ka marrë gjysmë milioni jetë në Shtetet e Bashkuara, më shumë sesa viktimaBiden: Të gjithë të rriturit në SHBA do të vaksinohen deri më 1 maj, më 4 korrik do të festojmë pavarësinë nga Kovidt amerikanëBiden: Të gjithë të rriturit në SHBA do të vaksinohen deri më 1 maj, më 4 korrik do të festojmë pavarësinë nga Kovid të Luftës së Parë Botërore dhe Luftës së Dytë Botërore dhe Luftës Koreane së bashku.

“Nëse e bëjmë këtë së bashku, ka një mundësi të mirë që të afërmit dhe miqtë të mblidhen në oborr ose në lagje dhe të festojnë jo vetëm Ditën e Pavarësisë, por edhe pavarësinë nga virusi,” tha Biden.

A.B.