Pendarovskin nuk e habit veprimi i Mexhitit: Ai është opozitë brenda partisë

Presidenti Stevo Pendarovski në ClickPlus ka komentuar zhvillimet e fundit në BDI të inicuara nga deputeti Izet Mexhiti.

Për interpelancën që Mexhiti e ka paralajmëruar për zëvendëskryeministrin Artan Grubi, Pendarovski thotë se nuk e habit ky paralajmërim i Mexhitit.

Nuk më habit, sepse kjo ndodh në shtetet evropiane. Nuk më habit, sepse ja, ne jemi në një parti, dhe unë mendoj se ti keq punon. Ai nuk thotë se unë shkoj me opozitën, por thotë se unë do të jem opozitë brenda partisë”, tha Pendarovski.