Konfiskohet puter (gjalpë) në një furrë buke në Shkup

Zv/kryeministri për luftë kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit Lupço Nikollovski ka njoftuar se “Në aksionin e Agjensisë për ushqim dhe veterinari në hapësirat e “Euro Mlekara” DOOEL Shkup, u gjet dhe u konfiskua puter (gjalpë) me afat të skaduar përdorimi. Prodhimi është hequr nga tregu”, shkroi Nikollovski.

A.B.

One thought on “Konfiskohet puter (gjalpë) në një furrë buke në Shkup

Comments are closed.