December 6, 2022

Mickoski: Duartrokitje për Qeverinë që konfiskoi puterin (gjalpin)

Kreu i VMRO-DPMNE ka ironizuar me aksionin për të cilin zv/kryeministri Lupço Nikollovski njoftoi në facebook. Nikollovski njoftoi se në një furrë buke në Shkup është konfiskuar gjalpë pa afat.

“Më në fund, një luftë e ashpër kundër korrupsionit, Ljupço Nikollovski u mburr me një sukses të madh. Qeveria kapi gjalpin e skaduar dhe hesht për rreth 5 kamionët që kontrabandojnë duhan përmes Kriva Pallankës.

Në sa ora është duartrokitja Ljupço? Kriminelë…” shkruan Mickoski.

Lexo: https://www.monitor.mk/2021/03/13/konfiskohet-puter-ne-nje-furre-buke-ne-shkup/

A.B.