Pas reagimeve, Nikollovski ndryshon postimin për gjalpin

Zv/kryeministri për luftë kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit Lupço Nikollovski ka ndryshuar postimi ne facebook pas reagimeve dhe ironizimeve të shumta për konfiskimin e gjalpit. Në versionin e parë thuhej se është konfiskuar puter pa afat, pa u dhënë detaje.

Në përditësimin e tij, Nikollovski sqaron se bëhet fjalë për një sasi prej 4.5 ton gjalpë.

A.B.