Takim Grubi-Hoxha, ja çka u bisedua

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot priti në një takim kolegun e tij, ministrin e bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujërave, Arjanit Hoxha, informon GAZETA.MK

Grubi dhe Hoxha biseduan lidhur me procesin e shpërndarjes së nëpunësve administrativ të punësuar përmes programit K5, proces i cili sipas të dy bashkëbiseduesve po përmbyllet me sukses.

Zëvendëskryeministri i parë Grubi i tha ministrit të Bujqësisë Hoxha se nga 1.349 nëpunësit administrativ tashmë janë shpërndarë 404 prej tyre, kurse për të tjerët vazhdon procedura e sistemimit.

Hoxha nga ana e tij ka informuar zëvendëskryeministrin e parë Grubi se në Ministri të Bujqësisë tashmë janë sistemuar 18 nëpunës administrativ. Ai gjithashtu i ka thënë Grubit se këta të punësuar janë shpërndarë në pozita të njëjta, bazuar në shkallën e arsimimit të tyre.

Zëvendëskryeministri i parë Grubi me këtë rast i ka shprehur mirënjohje kolegut të tij Hoxha për përfundimin me sukses të transferimit të nëpunësve administrativ në institucionin që ai drejton dhe që i gjithë ky proces është rezultat i bashkëpunimit të afërt ndërmjet tyre.