Kasami uron kryetarin e ri të LDK-së

Kasami u shpreh përmes rrjetit social facebook:

Me votën e delegatëve të kuvendit, Lumir Abdixhiku sot u zgjodh kryetar i ri i Lidhjes Demokratike të Kosovës. Në emrin tim personal dhe të Lëvizjes BESA, më lejoni të shpreh mirënjohjen për mbarëvajtjen e këtij procesi demokratik, ku delegatët përmes votës së tyrë zgjodhën udhëheqësinë e re.

Subjekti më i vjetër në Kosovë votoi për gjeneratë të re, kjo padyshim flet për pjekuri dhe vetëdije në skenën politike të Kosovës.

Lumirit, i uroj shumë sukses dhe fat në detyrën e re.