Lajmërohen protesta të reja për rastin “Monstra” dhe rastet tjera të montuara

Radiotelevizioni Shqiptar i ka kushtuar një emision gjendjes në Maqedoninë e Veriut me theks rastet e montuara gjyqësore ku kanë pësuar shqiptarët, transmeton gazeta Lajm. Në këtë emision kanë qenë mysafir Bedri Hajdari, Adil Mustafa, Blerim Ahmedi dhe Jetullah Qerimi. Ata kanë paralajmëruar protesta të reja dhe bllokada të gjitha rrugëve nacionale gjatë muajit prill, kurse nga partitë shqiptare të lëshojnë Qeverinë, se përndryshe do t’i shpallin tradhtarë.