Sela uron Lumir Abdixhikun

Uroj Lumir Abdixhikun për zgjedhjen e tij në krye të Lidhjes Demokratike të Kosovës gjatë ditës së sotme.

Qytetarët e Republikës së Kosovës u shprehën shumë qartë për ndryshim në zgjedhjet e 14 shkurtit dhe se duke iu kthyer menjëherë bazës së saj dhe duke zgjedhur një udhëheqje të re sot, Lidhja Demokratike të Kosovës po dëshmon pjekuri të lartë dhe demokraci të brendshme.

Përgëzoj Lumir Abdixhikun duke i uruar fat të mbarë në rolin e tij të ri si Kryetar i LDK-së.