Grubi: BDI do të jetë parti fituese në zgjedhje lokale

Artan Grubi nga BDI në Click Plus bëri të ditur, se ende nuk ka ndonjë marrëveshje për koalicionim mes BDI-së dhe LSDM-në për zgjedhje lokale.

“Në 2017 ne kishim bërë marrëveshje koalicionimi me LSDM. Ishte vazhdimësi e politikave konasesuale të presidentin. Por për këto zgjedhje, akoma nuk është diskutuar”, tha Grubi. Grubi shtoi se një gjë është e sigurt, se BDI do të jetë fituese në zgjedhje lokale.

“Por një gjë është e sigurt, se BDI do të dalë partia fituese në zgjedhje lokale”, tha Grubi.